Diensten

Een juiste afwerking voor uw woning of kantoor? Goed stucwerk is hierbij erg belangrijk. Wij kunnen hier in vrijwel alle behoeftes voorzien als het gaat om stucwerk, geen uitdaging is ons te gek. 

De buitenkant van uw woning of kantoor wordt mooier als uw gevel perfect gestukt en afgepleisterd is. Op welke manier? Dat bepaalt u zelf. Er zijn verschillende gevelafwerkingen mogelijk. Denk aan gladpleisterwerk, fijnschuurwerk, sierpleisterwerk en blokkenverband. Buiten pleisterwerk is in de eerste plaats bedoeld om het uiterlijk van uw woning of kantoor te verfraaien. Echter heeft het tevens de nodige praktische voordelen, zoals het oplossen van vochtproblemen en scheurvormingen.

Betonlook en andere stuccos zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in natte ruimtes en dus uitstekend als afwerking van vloeren, wanden, badkamers, keukens en meubels. Daarnaast is betonstuc ook fantastisch voor huiskamer en slaapkamer of wat dacht u van uw kantoorruimte?

Wij maken gebruik van een breed scala aan producten en we hebben daarom voor elke klus de juiste toepassing. Gaat u voor de robuuste industriële look, of houdt u meer van een rustige natuurlijke betonlook? Wij adviseren u graag welk product het beste past bij uw woonwensen.

Airless latex spuiten geeft een gladder resultaat dan wanneer het plafond wordt afgewerkt met een roller. Door middel van airless spuiten zijn er geen strepen zichtbaar. Dankzij deze moderne techniek krijgt u mooi egaal plafond. Keuze uit schrubvaste en normale latex in alle kleuren.

Lijst en ornamentwerk is een vorm van stucwerk waarbij plafond en muren verfraaid worden met sierlijsten. Dit werk is decoratief en kunnen de sfeer en stijl van uw woning extra benadrukken. De Toepassing van ornamenten en lijsten kunnen worden toegepast op elke vlakke ondergrond, maar het komt zijn beste tot zijn recht, en wordt het meest toegepast op een strak geëgaliseerde muur of plafond.

Graag verzorgen wij uw complete wc en badkamer renovatie, met een team van ervaren vakmensen maken wij van uw oude badkamer en wc een wellness parel met elementen van tegelwerk, decoratief stucwerk, waterdichte coatings en andere afwerkingen om een prachtig geheel te creëren.

Whatsapp >
Welkom bij Afbouw & Stuc Totaal. U kunt mij ook een bericht sturen via Whatsapp.